Post thumbnail

VALENTIN NAPI KERÁMIA FESTÉS

2023-02-11 10:00
/
KUNSZT!
Ajándékozd meg szeretted egy egyedi kerámia tállal, képpel és ajándékozd meg magad annak a kifestésével, a Gulipán Design segítségével!
Kezd kreatívan az évet! Ajándékozd meg szeretted egy egyedi kerámia tállal, képpel és ajándékozd meg magad annak a kifestésével, a Gulipán Design segítségével! Ezen a foglalkozáson a szív motívumé és a csipke mintázattal díszítetett tálaké a főszerep. Festhetsz továbbá emléktáblákat, tányérokat, bögréket…
A foglalkozásról:
A Gulipán Design weboldalán találhatsz képeket a már elkészült tárgyakról és a lezajlott workshopokról. Itt:https://www.gulipandesign.com/k%C3%A9pek
– Kiválasztod a félkészre elkészített tárgyak közül, hogy mit szeretnél kifesteni.
– Először elmondunk minden tudnivalót a festékekről, a festés módszeréről, majd jöhet az alkotás. A tárgyakon lévő domborminták segítenek a tervezésben. Ezek adják a kész tárgyon a minták kontúrját. Természetesen lehetőség van egyéni ötletek kivitelezésére is (lemenő nap, madárraj a vitorlások között, pipacsok a tulipánmezőben). A kivitelezéshez mutatunk festési technikákat, ötleteket.
– A Gilpán mestere, Orsi hazaviszi, bemázolja, majd ráégeti a mázat.
– A tárgyak átvételét, az átvétel időpontját a foglalkozáson adjuk meg. Postázásra is van lehetőség.
A férőhelyek száma véges. Kérünk, ha szeretnél jönni, regisztrálj! Regisztráció hiányában is tudsz csatlakozni, ha éppen van szabad hely foglalkozás közben.
Regisztrálni itt tudsz:
https://www.gulipandesign.com/aktu%C3%A1lis-rendezv%C3%A9nyek-1

A workshop árát az elkészített tárgyak mennyisége és nagysága határozza meg (1200-5900ft/db). Az árak a weboldalon értékesített tárgyak árával megegyezik.
A minimális vásárlás 10.000 Ft. Maximum vásárlás nincs.
Bár a foglalkozás felnőtteknek szól, gyerekek is csatlakozhatnak. Ebben az esetben kérjük, hogy felnőtt kísérővel dolgozzanak. Ezt a regisztrációkor kérjük, jelezd.
Ebben az esetben -gyermek felnőtt kísérővel- kérem a minimum 14.000 Ft vásárlást.
Bankártyás fizetésre van lehetőség. A tárgyak kifestéséhez szükséges idő hossza egyéni, de átlagosan fél órát lehet számolni. Ha regisztráltál, bármikor csatlakozhatsz a megadott időn belül.
A festékek vizes alapúak, nem allergizálnak. Kötényt biztosítunk.
Mindenkit szeretettel várunk alkotni!
KUNSZT! 
[contact-form-7 id="392" title="newsletter"]