Post thumbnail

KUNSZT! ÜNNEPRE HANGOLVA

Hangolódj velünk workshopjainkkal a közelgő Ünnepekre!
KUNSZT! ÜNNEPRE HANGOLVA
❤️💛💙
Kint már sötétedik, bent egymás után gyúlnak fel a fények. Készülődünk, hangolódunk az Ünnepre. Készülődj velünk Te is, első lépésként ismerd meg az ünnepi programkavalkádunkat!
⭐️
Készítsd el saját adventi koszorúdat, Veszprém közkedvelt virágkötő mesterével! Szeretnénk hogy mindenki számára legyen hely, ezért két alkalommal is lehetőséget adunk rá.
⭐️
Ahogy több alkalommal is vendégül látjuk a Gullipán kerámiaworkshopot is, ahol megfestheted a saját vagy akár a szeretetteid bögréit, táljait.
⭐️
Hogy igazán személyessé tehesd a jókívánságaidat, gyere és sajátítsd el az Fábiáni Calligraphy üdvözlőlapos kalligráfia tudományát, mindezt könnyedén, gőzőlgő teával a kézben!
⭐️
Újra megtartjuk a baráti BORvacsoránkat, ami kvázi egy mini sommelier tanfolyam a régió boraival, könnyedén, sok palackkal és a KUNSZT! konyhájával karöltve.
⭐️
Itt az idő, hogy ünnepi ART HEKK – a Balaton brand fahalaidat megfesd a fa alá, az alkalomhoz illően most arany és ezüsttel felruházva őket!
⭐️
Nézz be a Borarti kreatív karácsonyi készülődésére is, készíts díszeket, használj növényeket hozzá, molyolgass szabadon velünk!
⭐️
Titkon már átkacsintunk az Újév első programjára, a várva várt ZHAO ZHOU vad teái meghitt és gondolatban távolutazós teaszeánszára, amire már idén begyűjtheted a jegyeket, meglepheted vele szeretteteidet!
Figyeljétek a híreket, rövidesen jövünk a részletekkel, időpontokkal.
Együtt leszünk. Ünnepelünk!
KUNSZT!
❤️💛💙
[contact-form-7 id="392" title="newsletter"]