Post thumbnail

KUNSZT! ÜNNEPRE HANGOLVA

Adventi készülődés a KUNSZTban
KUNSZT! ÜNNEPRE HANGOLVA
❤️💛💙
Kint már sötétedik, bent egymás után gyúlnak fel a fények. Készülődünk, hangolódunk az Ünnepre. Készülődj velünk Te is, első lépésként ismerd meg az ünnepi programkavalkádunkat!
⭐️
Dec 2. 10 óra // Ünnepváró kerámia festő workshop
A KUNSZT! visszatérő és közkedvelt keramikusa Réthy Orsi, ki most a Gulipán design ünnepi kerámiafestő workshopjával lesz a segítségedre, hogy még időben elkészíthesd az alkotásodat a fa alá.
⭐️
Dec 2. 15 óra // Karácsonyi kerámia workshop
Fábiáni Calligraphy csodaszép kerámiáival, ovális tálcáival már találkozhattál a KUNSZT! polcian, most itt az idő hogy elsajátíthasd a technikát és meglephesd magadat, szeretteidet az ünnepi változatokkal!
⭐️
Dec 3. 10 óra // Adventi koszorú workshop
Készítsd el saját adventi koszorúdat, Veszprém közkedvelt virágkötő mesterével! Adventi koszorú készítés tűzött oázisos élő alappal.
⭐️
Dec 3. délután // Nemes Anita
Anitát mindenki kedveli, vidám, fiatalos grafikáival már a kezdetek óta a KUNSZT! palettáját gazdagítja. Most karácsonyi üdvözlő és kifestő workshoppal színesíti az ünnepi készülődést!
A részvétel INGYENES!
⭐️
Dec 9. 14 óra // ART HEKK – Tóth Andrejjel
Itt az idő, hogy ünnepi ART HEKK – a Balaton brand fahalaidat megfesd a fa alá, az alkalomhoz illően most arany és ezüsttel felruházva őket! Ebben nem más, mint a KUNSZT! alapítója, Andrej lesz a segítségedre.
⭐️
Dec 16. 14 óra // Karácsonyi asztaldísz
Készítsd el a Család ünnepi asztaldíszét, Veszprém közkedvelt virágkötő mesterével!
Event + jegyek: HAMAROSAN
⭐️
Dec 17. 11 óra // Ékszer-kulcstartó workshop
Szigeti Bori a KUNSZT! Csapatának egyik új üdvöskéje, ékszerei hamar közönségkedvencé váltak. Most Bori segítségével egy last minute-os ajándékkészítő foglalkozáson vehettek részt.
Event + jegyek: HAMAROSAN
 
Figyeljétek a híreket, folyamatosan nyitjuk az eventeket.
A programváltozás/bővítés jogát fenntartjuk.
Együtt leszünk. Ünnepelünk!
KUNSZT!
❤️💛💙
[contact-form-7 id="392" title="newsletter"]