Post thumbnail

Jóga Brunch Jordán Adéllal

Jógázz Adéllal, majd tölts el egy feledhetetlen reggelit a KUNSZT!-ban
Namaste!
Igen, végre eljött a pillanat hogy jógával üdvözöld a Napot és utána egy kiadósat bruncholj (reggelizz) a KUNSZT! tereiben, mindezt JORDÁN ADÉL vezetésével/társaságában!
A KUNSZT! adottságaiból és a jóga intimitásából adódóan a helyek igen limitáltan állnak rendelkezésre: összesen 13 főt tudunk befogadni.
Jegyár: 12.000,-Ft, mely tartalmazz a bő 1 órás jógaórát, majd a kiadós KUNSZT! reggelit.

JELENTKEZNI ITT

 
Kérjük feltétlenül hozd magaddal a jógamatracodat!
Adélt idézve:
„Hatha jógaoktatói tanfolyamot végeztem 5 éve, az órám inkàbb vinyasza flow típusú, a napudvozlet a gerince sok improvizáció, lendület, dinamika szèpség, és làgysàg jellemzi.
Az a másfél négyzetméternyi terület, ami a matracod, és az a másfél óra, amit jógára szánsz, leképezi hogy hol tartasz jelenleg az életedben, mennyire vagy elfogadó magaddal és a világgal , mennyi ítélkezés van benned, mennyi elfogadás, elengedés, és mennyi türelem. Amikor elhívok valakit jógázni akkor általában az első mondata az, hogy nem vagyok elég…. flexibilis, erős, laza , hajlékony. Aztán amikor gyakorol, és megtanulja nem összehasonlítani magát másokkal, elfogadni ahol tart, türelemmel szemlélődni a gyakorlása felett, és elengedi az akarást, akkor váratlanul megszületik egy -egy ászana (póz). Szeretem azokat a szavakat, amelyek számomra a jógagyakorlás során a gerinchez kapcsolódnak. Úgy mint gerincesség, egyenes hát, kötöttség, merevség hajlékonyság, rugalmasság, oldottság. nem véletlenül használjuk ezeket a fogalmakat lelki értelemben is. A jógával és a gerinc mozgatásával lelki , spirituális fejlődésünk útján is előbbre jutunk.
-Jordán Adél-„
Namaste!
KUNSZT!
[contact-form-7 id="392" title="newsletter"]